Mirë se vini në faqen tonë të internetit “Udhëzues për migrantët në provincën e Namur”.
Më poshtë do të gjeni shërbimet e ndryshme në dispozicionin tuaj.

Të mësojmë frëngjisht
Vendosja në provincën e Namurit
Mbështetje administrative, sociale dhe ligjore në ligjin e të huajve 
Ushqim dhe ndihmë materiale
Trajtoje veten
Punësimi dhe stërvitja
Strehimi
Familje
Të rinj
Jeta sociale, kulturore dhe sportive
Diskriminimi
Lëvizshmëria

Ju jeni një migrant i huaj në Belgjikë kohët e fundit dhe keni nevojë për ndihmë?
Ke ardhur në vendin e duhur! Duke shfletuar faqen tonë, ju duhet të gjeni partnerë që mund t’ju ndihmojnë! Nëse nuk i gjeni informacionet që kërkoni, mos ngurroni të kontaktoni tavolinën e pritjes pranë jush.

Një udhërrëfyes, pse?

Ueb-faqja “Migrant Guide”, e zhvilluar në provincën e Luksemburgut dhe pastaj e publikuar në provincën e Namurit, është një directory e publikuar nga CAI në bashkëpunim me të gjithë partnerët e saj.

Dëshira jonë nëpërmjet këtij mjeti është të lejojmë çdo migrant të ardhur kohët e fundit në provincën e Namurit për të gjetur njerëzit e duhur për t’u kthyer. Ambicia jonë është gjithashtu të forcojmë dukshmërinë e aktorëve Namur si dhe rrjetëzimi i të gjithë partnerëve aktivë me një audiencë migrante.

Kjo faqe interneti është mbi të gjitha një mjet praktik dhe konkret. Partnerët klasifikohen sipas temës dhe mund të shfaqen në disa seksione të veçanta. Për secilin partner, jepen detajet e kontaktit.

Të shqetësuar për respektin, përfshirjen dhe të gjithë, përpiqemi të përdorim shkrimin gjithpërfshirës në të gjitha mjetet tona. Megjithatë, në këtë sajt, për arsye pragmatike dhe teknike, ne kemi marrë vendimin për të mos e bërë këtë. Në të vërtetë, ne duam ta bëjmë këtë mjet sa më të arritshëm për publikun që jo gjithmonë e zotërojnë mirë gjuhën frënge. Përveç kësaj, ne përdorim programe automatike për të përkthyer përmbajtjen në një shumëllojshmëri të konsiderueshme gjuhësh dhe jemi të shqetësuar se pikësimet specifike të përdorura në shkrimin gjithpërfshirës do ta pengojnë këtë proces. Faleminderit që më përpara për mirëkuptimin tuaj.
image_pdfimage_print